POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Modalităţi de colectare a datelor cu caracter personal

1. Direct de la dumneavoastră, prin completarea formularelor de contact sau prin email, telefon sau alte aplicații (de exemplu: Whatsapp, Facebook Messenger).

2. Prin intermediul unor aplicaţii ce fac legatura dintre PEPINIEREA LUCA şi site-urile unor terţi. În aceste cazuri, relaţia dumneavoastră cu terţii este guvernată de termenii contractuali şi politica de confidenţialitate ai terţilor în cauză.

Tipuri de date colectate

Prin intermediul formularului de înregistrare dar şi prin accesarea de către dumneavoastră a PEPINIEREA LUCA prin intermediul unor terţe aplicaţii, PEPINIEREA LUCA poate colecta urmatoarele date (nelimitativ): nume de utilizator, nume şi prenume, număr de telefon, localitate, data naşterii, email, sex, fotografie.

PEPINIEREA LUCA NU va folosi niciodată numărul de telefon furnizat de dumneavoastră în campanii de comunicare prin SMS sau orice alte activităţi prin care aţi putea primi mesaje SMS nesolicitate.

Numărul de telefon este necesar strict în scopul de a verifica validitatea cererii dumneavoastră de a beneficia de un cont PEPINIEREA LUCA

De asemenea putem stoca detalii privind vizitarea de către dumneavoastră a Siteurilor, inclusiv, însă fără a se limita la date de trafic, de locaţie sau alte date de comunicaţii sau date privind resursele PEPINIEREA LUCA pe care le accesaţi.

Prin completarea formularului privind înregistrarea ca membru PEPINIEREA LUCA şi accesarea butoanelor -,,Înregistrează-te” sau prin conectarea PEPINIEREA LUCA cu profilul dumneavoastră de pe siteuri ale terţilor, vă daţi consimţământul în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a societăţii PEPINIEREA LUCA şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta în scopurile menţionate mai jos.

Folosinta Vom folosi informatiile personale numai in scopul livrarii. Acestea vor fi communicate si serviciului de curierat pentru transport.

Securitate online PEPINIEREA LUCA foloseste o aplicatie de comert care ofera securitate a contului, datelor si comenzii dumneavoastra. Se emite un certificate de securitate SSL care cripteaza datele personale.